Achterwanden - Goedkoop

Gepubliceerd dec. 12, 22
7 min read

Achterwand Van De Keuken - Keukens

Aluminium kost ongeveer € 120 per strekkende meter. Een andere, wellicht minder voor de hand liggende en onbekendere optie, is een achterwand van kunststof. Kunststof is niet alleen erg vriendelijk geprijsd, kunststof biedt je heel veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit verschillende kleuren en kun je dit type achterwand zelfs met foto´s of een tekst personaliseren.

Doorgaans is een kunststof achterwand eenvoudig (zelf) te monteren. De platen zijn in grote afmetingen verkrijgbaar, maar helaas ook in verschillende kwaliteit. Bezuinig hier niet op, op een beschadigde of verkleurde achterwand zit niemand te wachten. Gemiddeld kost een kunststof achterwand € 60 per strekkende meter. Een achterwand van wandtegels in je keuken is de laatste mogelijkheid die we je voorleggen - Is uw plan het transformeren van een bestaande keuken in een landelijke keuken?.

Glazen Keuken Achterwanden

Niet alleen zijn de tegels duur, maar ook het arbeidsloon voor het aanbrengen van de tegels. Ben jij op zoek naar een glazen keuken achterwand op maat?. Een secuur werkje. Hoewel je (gladde) tegels prima schoon kunt maken, kan er wel vuil en vet in de voegen gaan zitten. De voegen zullen op den duur smerig worden. Wanneer je voor hele grote tegels kiest, heb je hier minder last van.

De Mooiste Achterwanden Voor Uw KeukenDiverse Achterwanden In De Keuken

Als je voordelig tegels kunt inkopen, ben je gemiddeld € 25 per m2 kwijt, maar bedragen tot € 200 per m2 zijn ook mogelijk. Italiaanse design keukens 6 ?. complete keuken Capelle. Wat in jouw situatie de beste keuze qua soort achterwand is, hangt van verschillende factoren af. Heb je maar een beperkt budget of juist een heel ruim budget? Wel type achterwand sluit het beste bij jouw stijl aan? Ben je handig en kun je de achterwand zelf monteren en bespaar je zo op de kosten? Heb je twee linkerhanden of vraagt het type achterwand, bijvoorbeeld koper of glas, om plaatsing door een professional? Vertrouw in het laatste geval op de vakmannen en vakvrouwen van Zoofy.

De Achterwand In De Keuken

Goede vakmannen en vakvrouwen liggen niet voor het oprapen (achterwanden keukens). Gelukkig kun je via Zoofy snel en eenvoudig een professional bij jou in de buurt inschakelen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is het doorgeven van drie momenten waarop de vakman contact met jou mag opnemen. Voor je het weet is jouw achterwand geplaatst! Wist je dat bij het platform van Zoofy enkel professionals zijn aangesloten? Deze vakmannen en vakvrouwen scoren gemiddeld een mooie 9,2, iets waar we enorm trots op zijn.

000 tevreden opdrachtgevers gingen je al voor.

Keuken Achterwand In Jouw Eigen Design

Een keukenachterwand wordt vaak toegepast achter het fornuis om het opspattende vet op te vangen. De glazen keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas, is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen, maar ook om het design. Maar welke achterwand kies je in de keuken?.

000 mm lang maken (transparant glas tot 2. 500 mm) met verschillende sparingen voor bijvoorbeeld een wandcontactdoos of kastje. Via de configurator is de prijs direct te berekenen. Is er toch twijfel over de maat? Laat de keukenachterwand dan inmeten door onze monteur. Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas.

Glazen Achterwand Keuken - Transparant Of Gekleurd

Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Aan de achterzijde komt een deklaag zodat de keukenachterwand eenvoudig met montagekit op de bestaande wand geplaatst kan worden. Bekijk onze kleuren en maak een keuze voor hoogglans of mat. Is de achterwand in de keuken al mooi en moet dat zo blijven? Kies dan voor een transparante glasplaat voor in de keuken.

Wanneer je op zoek bent naar keuken achterwand ideeën, ben je bij Keuken Kampioen aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn uiteenlopend en je kiest uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Wanneer je houdt van een klassieke of landelijke uitstraling kom je al snel bij de authentieke tegelwand uit. Daar houden de mogelijkheden nog niet op.

Zampieri Segni

Afhankelijk van de stijl die je wilt creëren, zijn er diverse materialen om uit te kiezen. Een glazen achterwand in de keuken zorgt niet alleen voor een modern aanzicht, maar is ook bijzonder hygiënisch (Zampieri irori). Hetzelfde geldt voor een rvs achterwand in de keuken. Dit materiaal zorgt bovendien in combinatie met rvs keukenapparatuur voor een stijlvol en gebalanceerd geheel.

Bovendien is de tijdloze, grijze tint moeiteloos te combineren met andere kleuren. Houd je van exclusiviteit, warmte en sfeer? Dan is een houten of marmeren achterwand in de keuken een uitstekende optie. Deze materialen zorgen voor een zeer sfeervol uiterlijk, zeker wanneer de achterwand direct doorloopt vanuit het werkblad - irori Zampieri. Ben je op zoek naar een praktische en veelzijdige achterwand die in alle denkbare kleuren en prints uitvoerbaar is? Kies dan voor een aluminium achterwand in de keuken of een variant van kunststof.

Achterwand Keuken Vervangen?

Naast de keuken mag ook zeker een achterwand niet ontbreken. Tegenwoordig zijn deze er in vele designs en materialen. Een keukenachterwand moet een aantal eigenschappen hebben. Je achterwand moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen vocht en hoge temperaturen, eenvoudig schoon te maken zijn en tegen vetten kunnen. Een aantal materialen kun je niet gebruiken als keukenachterwand.

Ze kunnen dan gaan vervormen, smelten of zelfs in brand vliegen. Zo kun je plastic, hout, vinyl en linoleum beter niet als achterwand voor je keuken gebruiken. Materialen achterwand keuken, Er zijn diverse materialen waar een keukenachterwand uit kan bestaan. Veelgebruikte materialen zijn RVS en glas - Zoekt u een keukenachterwand van glas, aluminium of een fotoprint?. Het voordeel van het gebruik van roestvaststaal als achterwand voor je keuken is dat het goed schoon te houden is.

De Keukenachterwand: Een Sfeerbepaler

Glas is een duurzaam en kwalitatief goed materiaal voor een keukenachterwand. Doordat het in één stuk geleverd wordt, heb je geen last van vuile voegen. Bijkomend voordeel van de glazen achterwand is dat glas in de meest uiteenlopende kleuren en soorten geleverd kan worden - keukens achterwand. Andere materialen die gebruikt kunnen worden voor een keuken achterwand zijn volkunststof, tegel en hout.

Dankzij een innovatief productieproces hebben de achterwanden van zichzelf unieke gebruiksvriendelijke eigenschappen. Een vernuftige coating - in elke gewenste kleur - zorgt ervoor dat de achterwanden niet alleen onderhoudsarm, maar ook slag- en krasvast zijn. Zo behoudt uw keuken of badkamer de juiste onaangetaste sfeer - achterwand keuken. Deze teflon achterwanden zijn daarnaast zeer geschikt voor douchebakken, toiletruimtes, werkbladen en planchets.

Bestel Hier Je Achterwand Keuken

Het is zelfs mogelijk om de achterwanden als gevelbekleding te gebruiken.

Zampieri CucineAchterwand Keuken Ideeen, Ontdek Jouw Perfecte Achterwand!
Glazen Keuken AchterwandenAchterwanden - Keukenland Design

NB. De maximale lengte uit één stuk is 3. 900 mm. Iets is pas “op maat” als het gemaakt is voor een specifieke situatie; precies passend - complete keuken Capelle. Om er voor te zorgen dat uw product voldoet aan uw wensen, vragen wij u nauwkeurig te meten én altijd een situatietekening/-foto te uploaden om er zeker van kunt zijn dat u de juiste deur besteld en/of niets vergeet.

Keuken Achterwand In Jouw Eigen Design

NB. Alle prijzen zijn incl. BTW Inmeet kosten vanaf € 70,- Bezorgkosten vanaf € 65,- .

Bestel Hier Je Achterwand KeukenKeuken Achterwand: Ideeen En Tips

Alu, Splash biedt een prachtige collectie matte en hoogglans kleuren. Het materiaal is maar 4mm dik en zijn makkelijk op maat te maken. Ook is er een speciale collectie Top, Laminate achterwanden met spectaculaire metaal kleuren - Past een keuken achterwand bij mijn keuken?.. Zampieri cucine.

Glazen Achterwand Keuken
achterwanden keukens

achterwanden keukens

Zampieri irori

Inhoudsopgave Een keuken achterwand, ooit heel simpel voorzien van tegels, tegels en nog eens tegels. Die tijd is voorbij, althans het aantal mogelijkheden en alternatieven voor een achterwand keuken afwerking zijn aanzienlijk toegenomen - Zoekt u een keukenachterwand van glas, aluminium of een fotoprint?. Door de komst van de moderne keuken, de design keuken en de stoere landelijke keuken zien we steeds vaker keukens zonder bovenkasten.

Navigation

Home

Latest Posts

Meubels Van Mangohout

Published Mar 14, 23
4 min read